2011. június 22., szerda

A tisztán érzékelés és látás.

„Eredetetek magva az Isteni Gondolat, és az társ-teremt és áthatol minden mátrixon.”

Az új energia eszköztárának használói - vagyis szerintem mindenki számára elérhető eszköz a médiumitás.


Felmerül bennem a kérdés, hogy erre születünk, vagy ha eljött az ideje belső fejlődésünknek, akkor csak simán levesszük a polcról, mint egy új képességet, amivel segíthetünk magunkon és másokon.
„A MerKaNa ‘csoport tudatosság’ szintjein, amit ti médiumi-telepátiának és távolba látásnak hisztek, az automatikusan történik. Nem az a cél, hanem a tudatosság azon isteni szintjének az természetes velejárója. Valójában ez az Élő Kozmosz vagyis a teremtő energia amit Istennek hívtok, ideg hálózatán (plazmikus rostok) keresztül történik. Pontosan úgy mint az emberi agy ideg rost és ideg szál hálózata ‘áramlatok’-ban kommunikál veletek, ugyan úgy hasonló hálózatok léteznek az Élő Kozmosz egymást követő multiverzumaiban, amelyek mint információ vezetékek működnek, és viszonylagosan szólva, úgy is tekintjük őket mint Isten elméje, vagyis ‘Minden Ami Van.’ Ezzel az analógiával, helyénvalónak látszhat, hogy ti egy Kozmoszban éltek, amely egy mindenható elme. És persze, ezek a ‘Kozmikus Ideg Folyosók’ állandóan küldik a RNS-etekhez és azon keresztül az információt.
A jelenség amit csatornázásnak hívtok, szintén ezen a folyamaton keresztül történik. Azonban, legyetek tisztában azzal, hogy a csatornázás az esetek túlnyomó többségében egy kifinomultabb kommunikáció a bennetek lévő Isteni Énnel, nem az Arkangyalokkal vagy a Felemelkedett Mesterekkel, hanem az Énnel.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése