2011. június 11., szombat

Sokkal szabadabbak vagyunk, mint ahogy azt megengedjük magunknak

A szerelem, amellyel születtünk nem tartalmazott kórós lenyomatokat. A szívünk tudta az irányt és az utat is hová tart. A sérülések amik megbénítják a lelkedet az évek alatt bezsebelt fájdalmas élethelyzetek okozzák. Ahogy felnövekszünk, és eszmélünk úgy kapjuk a leckéket, pofonokat és fájdalmas sérüléseket.

A karmikus köreink alatt ránk rakódott szennyeződések, akár előző, akár mostani életeinkből..mind ordítanak rólunk…szórják szét az emberi játszmáinkba azt a hiányt és azokat az elvárásokat amik nincsenek kiegészülve. Hiába vagyunk tisztában sok szellemi törvénnyel, ha olyan megmagyarázhatatlan vágyak és félelmek húznak vissza a beteljesüléstől, amiket egyszerűen csak fel kell ismernünk. Pontosan az egységtől önmagad és a forrás egységétől tartanak távol.
Rájöttem, hogy az elengedés egyik fontos alappillére a megbocsájtás….elengedem a vágyakat és megbocsájtok másoknak és magamnak is. A teljesség magunkban, magunkkal nem tartalmazhat kóros kivetüléseket, mert akkor két sérült ember fogja egymást megtalálni….és újabb köröket tesznek, hiszen nem magukban, hanem a másikban keresték a kiegészülést. Végigvettem a kapcsolataimat…szülő, gyermek…pár-és baráti kötelékek…milyen jó szó, valóban kötélen vagy rángatva, addig, amíg ezektől nem vagy szabad…… Elejétől a végéig átanalizálva őket rájöttem a kivetítéseim termékei…amik valóban belőlem fakadnak. Az én hiányaimat „hivatottak” ők pótolni…amíg megvannak….Így vagyunk mi tükrei és segítői egymásnak. Amikor eljutottam a megbocsájtáshoz…..minden száll önmagamhoz vezetett vissza….ami a legnehezebb, magadnak megbocsájtani…..hogy ilyen olyan szándékkal, őszintétlenül és kishitűen és félelmekkel teli, választottad őket be a saját bulidba. Vannak karmikus, vagyis eleve ledolgozandó kapcsolatok, ahol a cél a kiegyenlítés volt, vagyis valamit adnod, vagy kapnod kellett tőlük.
Amíg ők a te torzulásaid tükrözték, egyáltalán nem voltak a helyükön, és amíg ez az állapot fennáll, nem is tudnak oda kerülni. Vagyis megint kiderült, hogy minden belülről indul ki és vetül kifelé.

Ha megvan benned a teljesség elégedett vagy, de csakis őszintén..semmit nem hagyhatsz a szőnyeg alatt..…lecserélődnek a szereplők és szereposztások az életedben, és simán minden és mindenki a helyére kerül....bár nem tudom, hogy ez mennyi idő....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése