2011. június 1., szerda

A szabadság

Sosem értettem miért érzem magamat olyan nagyon szabadnak..a hippi kultúrával azonosítottam régebben, de már látom, hogy a frekvenciáim keresték a helyüket...ez most is így van.  A rezgéseink akkor érzik jól magukat bennünk, ha nincsenek belemosódva semmilyen ember által képviselt keretbe, ránk erőltetett civilizált "viselkedésformába."
De mi is a szabadság, mi az amiért annyira kell, amiért mindent eldobunk, és ami mindent felfordít bennünk és körülöttünk. Amíg csak a tévét nézed és főiskolára jársz, a szabad pillanataidban száguldozol a motorkerékpároddal, táncolsz a haverokkal és néha egy kicsit sokat iszol. Vannak akiket a szex tesz szabaddá, mert a tudatunk egy mély polcán van egy poros info arról, hogy az orgazmus élmény találkozás a transzcendenssel.  A valódi szabadság azonban csak nehezen felfogható,  szemmel nem látható.  A kapu hozzá  pedig te magad vagy.  Sosem gondoltad volna, hogy valaha is fontos leszel saját magadnak.  Amikor elkezdesz ezen gondolkodni, akkor kezdesz a szíveddel látni, és veszíted el az intellektuális napszemüvegedet, amelyen keresztül az elméd eddig felfogta a világot.
„A szabadság frekvenciájának felfedezése közben a kapcsolattartás sok régi formáját nagyon boszszantónak fogod érezni. Ezt a szabadságfrekvenciát kell a bolygóra hoznod. Először természetesen a saját életedbe és családodba, saját kapcsolataidba építed be. Megtanulhatod, miként légy szabad úgy, hogy közben az élet megszámlálhatatlan kapcsolatában, kötelékében és eseményében veszel részt."
 De mi is az a frekvencia, mi az ami igazából a szabadság frekvenciája? Minden energia. A porszem is, a nap is.
A frekvencia pedig a rezgés különbsége, megkülönböztetése. Egy szikla lassabban rezeg, kisebb frekvencián, mint a víz, aztán a levegő, aztán a többi dimenzió. Nő a rezgés, a frekvencia. Így finomodik az energia. És hogyan néz ki ez tebenned, a te tudatodban, a saját szabadság élményedben? A te tudatod energiájának a frekvenciája azért fontos, mert ha tele vagy blokokkal nem tud benned a szabadságod magas rezgésen terjedni, levert vagy, zavart és tele vagy félelmekkel, amiket nagyrészt elfojtasz, vagy egyszerűen félretolod. Így a benned zajló frekvenciaáradat zavaros és alacsony energiájú lesz, vagyis sodródsz, és ha ki akarod engedni a gőzt, inkább elmész szabadság élményeket szerezni, mondjuk, száguldozol egyet. A kulcs benned, a saját szabadságodhoz az elfojtások megengedése…és a félelmekkel való szembenézés. Így valahogy közelebb kerülsz magadhoz és a saját szabadságodhoz. Elindulsz a saját középpontod felé, ahol egyszer csak szabaddá válsz, és az is maradsz. Így válsz saját magad dimenziókapujává..ahol minden, azaz bármi lehetséges. És nincs szükséged külső szabadságélményekre, mert megéled önmagaddal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése