2011. szeptember 19., hétfő

Apa és férfi kép




Kislány voltam és most nő és anya lettem. Választásaim a férfiakkal, öntudatlanul a rám gyakorolt férfi mintázat körvonalai szerint alakultak. Amikor elindul ezen a területen is a tudatosodás, rádöbben az ember, hogy mindent a hozott anyagból akarunk megoldani, a hozott de nem feldolgozott minták szerint. Ebben a fontos kérdésben is szembe kell nézni a léleknek hogy nem a kor és a test és az egyéb címkék határozzák meg a jelenlegi boldogságunkat, hanem a mélyben lapuló energiamintázatok. És nem a jó szívű és lelkes gyermekét a lábán lovagoltató emlékekre gondolok és a vidámparki sétákra, vagy a vasárnapi ebédekre.

Mélyebb szinten egy materialista, militarista apuka kislánya sosem fogja célként kitűzni a meditatív spirituális fiúkat álmai hercegének. Mert a férfi, akit gyermekkorában „magába szívott” erőskezű, és harcos fajta volt, szembe ment az árral és mindent hazahozott minden áron a családjának. Amire megtanított ez a mélylélektani mintázat, hogy egy férfi soha ne adja fel, ne fejezze ki az érzelmeit, ne ömlengjen a kislánya szépségéről- mert még elhiszi, és a drágám akkor nagyon sokat fog gondolni magáról, -igazi macsó legyen, aki éjszaka is harcra kész.
Motorozzon, repülőgépeket vezessen és titkos nyelveken rádiózzon az éjszaka közepén, titkos dolgokról. A nők imádják és mindenben úgy általában kegyes vele az élet.

Ezt a képet engedélyezte a gyermekkorom, amíg rá nem jöttem, hogy az én lelkemnek egészen másra van szüksége. Felfedni a saját nő képedet, megismerni a belső gyermekedet és felismerni a hamis apa és férfiképet az első lépés, hogy utadba kerüljön a neked megfelelő ellenkező nemű embertársad. Amíg ezt nem teszed meg, minden köröd ugyanide fog elvinni. Beleszeretsz az első rossz fiúba és aztán a másodikba és a harmadikba is. Rajongásod keresi a "szerető apa képet", amit nem fogsz megtalálni egyetlen zenés kocsmában sem.

A folyamat nem kor és gyermekfüggő, egy belső átalakulás, amely ajándékba hoz egy külsőt. Igény és szándék szerint eltolható évekig, vagy lezavarhatod egy pár hét alatt is. Nem szükséges hozzá különösebb szakember segítsége, egyszerűen megtudod hogy ki vagy és elfogadod a benned élő nőt, panír nélkül, a maga valós igazi képében, önállóan, gyerekek és családtagok és barátok és kollégák nélkül. Felülírod a rád gyakorolt férfi minták hatását, kiiktatod a nem hozzád illeszkedő részeket és összeáll benned a teljes kép.

Amikor körbenézel magad körül látni fogod a pasik felszívódását, mert az önmagadról készült kép lenyomatai nem fognak illeszkedni már a régiekhez, a lecsiszolt részeid taszítani fogják a jelenlétüket az életedben. Közben zajlik az élet minden része körülötted, de te egyszerűen kihámoztad magadat a gyermekkor sérült apaképét elrejtő kislányból, pillangóvá lettél és most repülni fogsz, új hozzád hasonló pillangók felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése