2012. május 24., csütörtök

A tudatos érzékelés




Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy születésünk adta hozott képesség-e tudat feletti érzékelés, látás, tudás, vagy ha elindulsz egy úton önmagadba, egyszerűen tényleg leveszed a polcról azt a képességet, amellyel az igazság kiderítése csupán egy mozdulat.

A megérzés információk vétele és értelmezése. Amikor megérzésedet irányítod, nagyon fontos, hogy ezt a két dolgot külön válaszd. Az első: intuitív adatok vétele válaszul egy kérdésre. Ez nem egy lineáris folyamat. A második: részben pedig értelmezzük az információkat, összerakjuk a darabokat és értelmet adunk a megérzéseinknek. Az információkat a "fordítás", vagyis a megértés teszi használhatóvá. Így elmondhatjuk, hogy egy tudat feletti képességünk intellektuális síkon értelmezhetővé válik. Ez egy folyamat, de mindenki számára elérhető egy kevés gyakorlással.

A megérzéssel kapcsolatban az egyik legközismertebb téveszme az, hogy ez a folyamat valahogy mindig helyesnek bizonyul. Ez viszont egy két lépcsős folyamat:érzékelésből és értelmezésből áll. Bár az információ, amit a megérzés során kapunk, mindig hiteles, mégiscsak mi, emberek értelmezzük a kapott adatokat, így az emberi hibatényező mindig ott van.
Fizikai érzékeléseinkkel szemben a felismerő képességünknek nincsenek korlátai, sem térben, sem időben. Olyan dolgokat tudhatunk meg, amik még meg sem történtek, amelyeket még sohasem láttunk, olyan helyeket ismerhetünk meg, ahol még sohasem jártunk.


Megérzéseid segítségével minden válaszhoz hozzájuthatsz, ez azonban nem jelenti azt, hogy mindent tudsz. Bárhogy is nézzük a megérzéseiddel kapott információ "megfejtése", lefordítása már nagyon alapos tudást igényel tőled, hiszen te vagy a relé amin keresztül megnyilvánul a válasz. És természetesen szükséges számodra is a visszajelzés, hogy igaz.

A tisztán látás, tisztán érzés és tisztán hallás egy egy megérző forma amiben te képes vagy működni.

A megérzés nyelve nem mindig olyan érthető, mint az hogy igen vagy nem. Szükséged van a tanulásra, ahhoz,- mint a nyelvtanulásnál-, hogy le tud fordítani az információáradatot, ami eljut hozzád. A megérzések nyelve szimbolikus, érzések, hangok és képek keverékéből áll össze, és ezt kell lefordítanod és építened belőle, a tudatos elme segítségével.

Amennyiben sok információ áll pl. rendelkezésedre egy adott kérdésről, vagy érzelmi kötődés van benned hozzá, annál jobban összekuszálódhatnak a dolgok, ezért van az, hogy másoknak sokkal könnyebben tudsz segíteni, mint magadnak.



Segíthetek, ha úgy érzed szükséges....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése