2011. augusztus 22., hétfő

A médium



Az új energia eszköztárának használói - vagyis szerintem mindenki számára elérhető eszköz a médiumitás.

Minden darabka folyamatosan változtatja a rezgését és az energiáját, vajon látod-e, hogy teremted a jövőd azáltal, amit jelenleg teszel?

Nincs semmi, ami teljes lenne. Része vagy a darabkák sokaságának az asztalon. Amikor a közvetítő vagy a médium átmegy hogy megnézze a darabkákat, kezded-e már érteni, mire is van szüksége? Bölcsességet, elfogulatlanságot igényel és a mesterlét érintését.

...Egy jó médium majd megmagyarázza, hogy ő csak a pillanat legerősebb potenciálját képes látni. Mivel teljes mértékben az Ember a felelős a saját életéért, ő tud megváltoztatni bármit, bármikor. Azt mondhatjuk tehát, hogy a jóslat csak a "most"-ra érvényes. Egy ilyen jóslatban megadott esemény potenciáljai, tulajdonképpen időtlenek, csak a lehetőségek villanásai, amelyek kifejlődhetnek, vagy esetleg nem...

A tiszta médiumitás olyan végletesen felfokozott, a megszokottól eltérő, de nem kórosan elváltozott teljesítőképesség, amelynek működése a tudat háttérbe szorulásával válik lehetővé, a médium testi-lelki kondíciójával egyenes arányban. A médiumitás más szóval közvetítőt jelent. A médium csatorna a fizikai világ és a szellemvilág között. Egyre több ember válik olyan tudatdimenziók csatornájává, melyek létezése nemigen közelíthető meg, mert túl vannak téren és időn. Ezek az emberek a médiumok, s időnként megdöbbentő érzékelésen túli érzékelő képességük van.

A szellemvilágból igyekeznek bennünket tanítani, gyógyítani, keresik a találkozás lehetőségét. Tudnunk kell, hogy a médium csak a földi hátterét adja ezeknek a szellemeknek. Ahhoz, hogy ők is boldogulni tudjanak a saját világukban, szükségük van a mi földi haladásunkra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése