2011. december 5., hétfő

A lágy női erő




A melegséget és megértést adó, babusgató és átélő, szívből szóló részünk. Intuitív részünk, amivel mindannyian rendelkezünk, összeköt bennünket a dimenziókon keresztül valami hatalmasabb erővel, és feltöri a bezárt szívek magányát.
Képes átlátni rajtad és felismeri a benned lévő kicsi magot, amivel születtél. Nem nézi ki vagy, nem harcol érted, és nem adja meg magát neked. Csak van, ölel és szeret, átáramlik rajtad és rajtam keresztül. Visszavisz a csendbe, a föld és a víz közelébe, megérint a fákon és leveleken keresztül, és egy gyermek mosolyába, a lélek birodalmába. Kikapcsolja az elmédet, a zajos várost, és a szomszéd bácsi kutyáját.
Letelepedsz mellé, kiöntöd a bánatod, csendben van, de te tudod, hogy figyel, és átölel ha kell. Kitartó és elkötelezett, de messzire enged, tudja, hogy semmit nem kap érte, de szeret, és ezt a világ másik felén is érzed.
Okos és bölcs, de nem tolakodik, és nem aggódik érted, szeme fénye vagy, de erődet nem veszi el.

Régmúlt időkön át transzformálja saját magát, megéli a saját átalakulását, hogy visszataláljon eredeti küldetéséhez, amit az idők folyamán ez a kemény poláris világ összetört benne. Most van a lágy női erő ideje. Kész vagyunk rá, hogy odaüljünk az ősi női erő tiszta tűzéhez, a kemencében sülő pogácsák melegéhez, amelyben a szerelem a barátság és a gondoskodás egyvelege érint meg. Az szeretet varázslata.
Azt mondják ez az új energia, de ez mindig is bennünk volt, csak most végre felismertük, most végre hagyjuk hadd találjon bennünk ránk, saját női részünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése