2011. július 6., szerda

A szorongásról

Kryon ~ David Brown közvetítésével
2008, május 6 - Marina da Gama, Cape Town
"A SZORONGÁS ENERGIÁJÁNAK FELSZABADÍTÁSA"

A szeretet nagy ellensége, éppen ennek ellentéte: a félelem. A félelem blokkolja a szeretetre való képességedet. Mindig elmondtam nektek, hogy a félelemnek sok szubtilis aspektusa van.

Nem egy óriási kalapácshoz hasonló, mely fejbe vág titeket és ezt mondja: Itt vagyok. A félelem, nagyon, nagyon szubtilis lehet és akaratlanul is megronthatja elméteket. A félelem eltávolít akaratlanul a szívetektől. A félelem bilincsben tart titeket távol álmaitoktól, óhajaitoktól, ám legyőzhető, bár nem könnyen, ám mégis legyőzhető amint eléggé megvilágítottátok a múlt emócióit ahhoz, hogy egy belső teret létrehozzatok kétségeitek feldolgozásának.

A kétségek meg fogják állítani a szeretet természetes áramlását. A félelem olyan mint egy gát, mely megállítja a folyó áramlását és a szeretet szabad áramlás nélkül nem lehetséges. Az energiának szabadon kell áramlania. A szeretet a természetes áramlás, és a félelemnek nem szabad megállítania útvonalát, mivel akkor a szeretet a semmibe vész. Szükséges, hogy a szívetekkel döntsétek el a szeretet áramlásának irányát. Néha nagyon félelmetes lehet, bár nem tudjátok, és olyan mint amikor hirtelen sínt váltanak a vasúton. A sínek egyike a szeretethez vezet, míg a másik a félelemhez és ti nem vagytok tudatában a sín irány váltásának és átsiklotok a szív vágyaitoktól távol haladó sínekre. Még a gondolatokat is befolyásolhatja a félelem. Hasonlít kicsit a fényhullámok és a gravitáció kölcsönhatásához. A fényhullámokat gyakran eltérítik és manipulálják más erők és energiák.

A félelem egy olyan erő, mely, az emocionális test részeként manipulálhatja gondolataitokat. A félelemnek nagyon alapos motivációi lehetnek, azonban az a félelem, melyről ma este beszélünk nektek, egy múltra ítélt és száműzött félelem. A félelem továbbra is életetek háttérzenéje, mely oly régóta kísér titeket, hogy már nem észlelitek, egy tág fogalmú szorongásként, mely megteremti a szorongás körülményeit. Mindig szorongás valóságot teremt. Az emóciók hozzák létre a gondolatokat, mely valóságot teremt - a gondolatok újabb emóciókat teremtenek mely valóságot teremt. Ha szorongást éreztek magatokban, mindig egy szorongó valóság formát fogtok teremteni. Meg fogja állítani álmaitok kívánságotok szerinti teljesülését, meg fogja állítani a szeretet természetes áramlását és oda fog vinni titeket ahová akarjátok....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése